DSC02008.jpg

Algemene Voorwaarden Aire Naturelle La Jaurie

Open van 1 mei tot 1 november

Reserveren en betaling:
Reserveren gebeurt door middel van een aanvraag per brief, e-mail of telefoon, gevolgd door een aanbetaling van 50,00 € per week voor de camping en 100 euro per week voor de gites of safaritent. Iban FR 1950 6000 1100 0853 8924 845 Bic AGRIFRPP895 Van Nus, La Jaurie.Als de aanbetaling en adresgegevens ontvangen zijn, is de reservering definitief en ontvangt u van ons een email ter bevestiging. Door te reserveren verklaart u zichzelf bekend en accoord met deze Algemene Voorwaarden. Bij annulering is er geen restitutie van het reserveringsbedrag. Dit blijf echter nog een jaar geldig voor her maken van een nieuwe reservering.
Het is niet mogelijk een vooraf bepaalde plaats te reseren. La Jaurie draagt er zorg voor dat er een plaats beschikbaar voor u is.

Vertrek 
voor 11uur 

Tarieven

De Tarieven zijn geafficheerd bij de ingang van La Jaurie, op het inschrijfformulier, bij de keuken en in het informatiepunt. Voor vertrek dient het volledige bedrag betaald te zijn.

Toeristenbelasting: Voor iedere volwassene is verblijfsbelasting verschuldigd. Het gaat om een bedrag van 0,20 euro per kampeerder per dag. Deze zit bij de prijs inbegrepen.